Voor particulieren

Is je leven nog in balans? 

Een huis vol spullen, overal spullen! Overal is het te vol en je voelt je er allesbehalve prettig bij. Maar hoe doe je daar iets aan? Hoe begin je, hoe ga je door, en ….. hoe zorg je dat het niet binnen de kortst mogelijke tijd weer precies hetzelfde uitziet?

Administratie! De haren gaan je al recht overeind staan alleen als je eraan denkt. Elke dag valt er wel weer iets nieuws in de bus, en je bent allang blij als het geen aanmaning is omdat je weer eens vergeten had de factuur op tijd te betalen.

Je huishouden, je administratie, je baan, je sociale contacten; bij jou liep dat allemaal op rolletjes. Tot dat ene moment waarop alles veranderde…. Die ene ingrijpende gebeurtenis, die je hele leven omver gooide.

Herken je jezelf in één van bovenstaande omschrijvingen? Of wil je gewoon al héél lang wat meer structuur aanbrengen in je leven zonder goed te weten waar te beginnen? Twijfel dan niet langer, en neem nu contact op met MBR LifeCoaching. Ik help je graag met:

  • het opruimen en structureren van je leefomgeving zodat je meer rust en ruimte krijgt;
  • het efficiënter indelen van je tijd zodat je ruimte krijgt voor die dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn;
  • het maken van keuzes waardoor je de balans terugkrijgt in je leven;
  • de boedelafwikkeling na het overlijden van een dierbare;
  • de voorbereiding van je verhuizing;
  • je leven weer op de rit te krijgen na een scheiding.

Tijd voor het maken van een frisse start! Want bij chaos in je huis, heb je chaos in je hoofd. Per definitie dus meer redenen om wél aan de slag te gaan, dan excuses om niet in beweging te komen.

Copyright
MBR LifeCoaching  Ⓒ 2012