Werkwijze & Tarieven

Organiseren kun je leren!

De eerste stap heb je al gezet! Je hebt deze website bekeken. De rest is ‘eenvoudig’….: neem de beslissing iets te doen aan de situatie waar jij al een hele tijd niet happy mee bent.

Wil je ervoor gaan? Laat je dan adviseren door MBR LifeCoaching. Ga naar de contactpagina en vul het contactformulier in; ik neem dan binnen twee werkdagen contact met je op. Óf neem het heft in eigen hand en bel nu!

We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van ongeveer één uur. Dit zogenaamde intake-gesprek is bedoeld om kennis te maken, te inventariseren waar jouw probleem ligt en hoe ik je zou kunnen helpen dit op te lossen. Vervolgens besluiten we samen er wel of niet voor te gaan en op welke manier. Jouw wens is mijn uitgangspunt, en jij bepaalt zelf hoe je iets wilt en wat goed voor je is!

butterfly

Als we beslist hebben samen te gaan werken, ontvang je binnen twee werkdagen een voorstel op papier, en na jouw accoord gaan we aan de slag. Over het algemeen is een werkafspraak minimaal drie uur en maximaal zes uur aaneengesloten. Elke werkafspraak wordt afgesloten met een korte evaluatie van circa 15 minuten, zodat we van elkaar weten op de juiste weg te zijn.

Na afronding van het gehele traject hoor ik graag wat je ervan vond. Dit doen we over het algemeen telefonisch. Indien jij dat prettig vindt, ontvang je aansluitend nog een half jaar e-mail-coaching.

Tarieven

      • Intake-gesprek gratis als er een traject van minimaal 3 uur wordt afgesproken. Anders betaal je € 22,50.
      • Uurtarief: € 45,- inclusief BTW en 1/2 uur reistijd (max. 30 km) en kleine materialen.

In sommige gevallen kun je gebruik maken van PGB (persoonsgebonden budget) om de kosten te vergoeden. Wil je weten of jij daarvoor in aanmerking komt, kijk dan op www.ciz.nl of www.pgb.nl. En uiteraard help ik je graag bij de eventuele aanvraag.

Voor de zakelijke markt gelden andere tarieven. Voor meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op.

Ben je nu al geïnteresseerd in onze algemene voorwaarden, klik dan op onderstaande link:

Algemene voorwaarden MBR LifeCoaching

Copyright
MBR LifeCoaching  Ⓒ 2012